archived page

Predsednik republike na 51. Pokalu Vitranc

Kranjska Gora, 11.3.2012  |  sporočilo za javnost


Predsednik republike dr. Danilo Türk si je ogledal drugi tek slaloma na prireditvi 51. Pokal Vitranc – Audi FIS svetovni pokal v alpskem smučanju za moške (foto: Daniel Novakovič/STA)Predsednik republike dr. Danilo Türk si je ogledal drugi tek slaloma na prireditvi 51. Pokal Vitranc – Audi FIS svetovni pokal v alpskem smučanju za moške.

Predsednik je v izjavi za medije izpostavil, da smo Slovenci lahko upravičeno ponosni na Pokal Vitranc in na svojo smučarsko tradicijo, ki se utemeljuje z odličnimi tekmovalnimi dosežki, pa tudi z veliko množičnostjo.
Predsednik republike dr. Danilo Türk si je ogledal drugi tek slaloma na prireditvi 51. Pokal Vitranc – Audi FIS svetovni pokal v alpskem smučanju za moške (foto: Daniel Novakovič/STA)Predsednik je znova pohvalil prizadevanja organizatorjev, ki so poskrbeli, da si je nastope najboljših alpskih smučarjev v prijetnem spomladanskem vremenu ogledalo na tisoče ljudi.

Ob koncu pa je predsednik republike podelil pokal zmagovalcu slaloma za svetovni pokal v Kranjski Gori švedskemu alpskemu smučarju Andreju Myhrerju.

© 2008 Urad predsednika Republike Slovenije  |  Pravna obvestila in avtorstvo  |  Načrt strani  načrt strani