arhivska stran
www.up-rs.siGrb republike SlovenijePredsednik republike Slovenije
Predsednik
Ustava in zakoni
Novice
Foto-video album
Odlikovanja
Urad predsednika
Z baletniki SNG Maribor (Maribor, 13.10.2005)
Novice
domov domov  |   natisni natisni  |   english flag english
  Najdi

Predsednik republike na srečanju Enookih

Ljubljana, 12/04/2006  |  sporočilo za javnost


Klikni za povečavoPredsednik republike dr. Janez Drnovšek se je danes na povabilo Enookih udeležil njihovega tradicionalnega srečanja fotografov in fotoreporterjev Slovenije, na katerem so organizirali prodajno - humanitarno razstavo fotografij.

Enooki, fotografi iz vse Slovenije, ki delujejo v različnih medijih, se že šest let srečujejo vsak prvi ponedeljek v decembru, da bi v neformalnem vzdušju prek fotografij pregledali, kaj so v tekočem letu posneli s svojimi fotoaparati. Tokrat so se zbrali tudi zato, da so organizirali prodajno razstavo fotografij v lokalu Čarli na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani, izkupiček od prodanih fotografij pa bodo podarili otroku, ki potrebuje pomoč.

Klikni za povečavoPredsednik republike dr. Janez Drnovšek si je izbral fotografijo "Lama", avtorja Voranca Vogla, ki bo tako kot ostale fotografije, na zaključni licitaciji 8. februarja 2007.

Ob zaključku dogodka je eden od organizatorjev dogodka Denis Sarkić, slovenskemu predsedniku dejal: "S tem, ko ste se odzvali našemu povabilu, ste postali naš častni član Enookih," predsednik republike dr. Janez Drnovšek pa je dejal, da bo do prihodnjega srečanja prinesel tudi svojo fotografijo.
Zadnje novice

ponedeljek, 29.10.2007
Odstop proračunskih sredstev

Pogovori o prihodnosti Slovenije pri predsedniku republike
Urad predsednika Republike Slovenije
Erjavčeva 17
1000 Ljubljana
Slovenija

tel.: 01 / 478 12 22
fax: 01 / 478 13 57

E-pošta   gp.uprs@up-rs.si
© 2005 Urad predsednika Republike Slovenije  |  Pravna obvestila in avtorstvo  |  Načrt strani